شب کوری درمان قطعی ندارد
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 3538
بازدید کل : 128538
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر
صفحه عكس
 

فوق تخصص شبکیه:

شب کوری درمان قطعی ندارد

دکتر علی عبدللهی، فوق تخصص شبکیه گفت: «بیماری شب کوری فقط مبتنی بر ژنتیک است و با آزمایش‌های پیش از ازدواج و بارداری می‌توان از تولد نوزاد مبتلا به آن جلوگیری کرد.»

دکتر علی عبدللهی، فوق تخصص شبکیه در این رابطه گفت: «شب کوری بیماری است که از بدو تولد با فرد همراه است. این بیماری فقط عامل ژنتیکی داشته و هیچ عامل اکتسابی در ایجاد آن تأثیر گذار نیست.»

وی افزود: «در رابطه با بیماری شب کوری باید گفت، عواملی که از بدو تولد در بدن فرد وجود داشته است در دهه دوم و سوم عمر خود را نشان می‌دهد.»

این متخصص با اشاره به علائم این بیماری، گفت: «علائم شب کوری در ابتدا با کاهش دید در نور کم آغاز می‌شود. فرد در محیط‌های کم نور وسعت و کیفیت کامل بینایی خود را از دست می‌دهد. این علائم به تدریج تشدید شده و فرد در نور عادی روز نیز محدوده و خط دید کامل ندارد. در ‌‌نهایت این بیماری به جایی می‌رسد که فرد دید مستقیم یا لوله تفنگی پیدا می‌کند. به این معنی که فقط ناحیه‌ای که مستقیم به آن نگاه می‌کند را خواهد دید.»

به گفته وی با کهولت سن، کاهش میدان دید چه در روز و چه در شب در افرادی که زمینه شب کوری را دارند افزایش پیدا می‌کند.

دکتر عبدللهی گفت: «افرادی که به این بیماری مبتلا باشند از طریق معاینه انتهای چشم و تغییراتی که در این ناحیه رخ می‌دهد می‌توان بیماریشان تشخیص داده می‌شود. فرد مبتلا به شب کوری می‌تواند مستعد ابتلا به برخی دیگر از بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید و یا آب سیاه باشد. به همین دلیل از آغاز زمانی که فرد پی به بیماری خود می‌برد باید تحت نظر پزشک معالج باشد.»

وی در ادامه بحث ژنتیکی و وراثتی بودن این بیماری گفت: «سه حالت در وراثتی بودن این بیماری وجود دارد. اول حالت خفیف، حالت شدید و در ‌‌نهایت حالتی که در آن فرد در میدان دید مرکزی و لوله تفنگی خود نیز دچار مشکل می‌شود.»

این متخصص با اشاره به این موضوع که شب کوری درمان پذیر نیست گفت: «متأسفانه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. اما در برخی موارد این بیماران با استفاده از داروهای حاوی ویتامین A و یا مواد خوراکی دارای این ویتامین، به صورت مختصر و نسبی بهبود پیدا می‌کنند. این بیماری حتی به طور کامل قابل کنترل نیز نیست.»

وی در پایان با تأکید بر پیشگیری از بیماری شب کوری گفت: «مسئله مهم این است که افرادی که مشکوک به دارا بودن این ژن هستند باید قبل از ازدواج و یا فرزند دار شدن با انجام آزمایشات از به دنیا آمدن نوزادی که احتمال ابتلا به این بیماری را دارد جلوگیری کنند.»


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است